Wij zijn verheugd om onze samenwerking met Deichmann SE aan te kondigen, Europa’s grootste schoenenretailer, actief in meer dan 30 landen wereldwijd en bekend om zijn gerenommeerde ketens zoals Deichmann, vanHaren Schoenen BVSNIPES en solebox.

Bij Assetmaps zijn we enorm trots om deel uit te maken van hun succesverhaal. Ons toegewijde team heeft een op maat gemaakt managementtool ontwikkeld voor het Expansion team van Deichmann. Een krachtige online oplossing om hun groeistrategie te versterken. Deze tool kan het potentiële marktaandeel in euro’s analyseren en berekenen binnen het schoenensegment voor elke potentiële locatie in 26 Europese landen waar de Deichmann-groep actief is. Dat doen we op basis van reisafstanden en verzorgingsgebieden rekening houdend met bevolkingsaantallen, huishoudens en verkoopgegevens.

Deze week markeert een belangrijke mijlpaal voor ons allemaal bij Assetmaps, aangezien Assetmaps live gaat in al deze 26 Europese landen. Na maanden van ontwikkeling benadrukt deze prestatie de kracht van samenwerking en innovatie.

Wij willen Deichmann hartelijk bedanken voor hun vertrouwen in Assetmaps, en we kijken ernaar uit om hen enthousiast te ondersteunen bij het behalen van hun uitbreidingsdoelstellingen.

Vrijblijvende demo Assetmaps

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Assetmaps. Vul dan hieronder jouw gegevens in. We nemen dan contact met je op om een demo in te plannen. Dat kan uiteraard op locatie maar ook middels een videocall.