Over Assetmaps

Assetmaps is een online kaartomgeving voor woningcorporaties en vastgoedbeleggers/beheerders waarmee belanghebbenden binnen deze organisaties altijd en overal gemakkelijk toegang hebben tot dezelfde data. Minder zoekwerk, meer controle. Achter uw bureau, onderweg via de mobiele telefoon of tijdens een vergadering. Via Assetmaps heeft u altijd eenvoudig overzicht en toegang tot gewenste data, documenten en archief. Gebiedsinformatie, demografische inzichten en uw eigen Assets in kaart. Assetmaps maakt data vindbaar! 

Oprichters

Mark in 't Veld

“Ik denk dat 95 procent van de organisaties zal beamen dat de informatievoorziening beter kan. Vaak zijn simpele vraagstukken al een hele uitdaging. Managementrapportages zijn meer dan eens samengestelde Excelbestanden. Dat kost tijd en het is niet efficiënt.

Assetmaps kan als Data Management Systeem effectief worden ingezet. Organiseer, documenteer en analyseer uw data in een visueel aantrekkelijke grafische schil. U zult zien dat het werkt.”

Jurg La Fors

“In Nederland zien we dat instanties als het CBS, het Kadaster en verschillende ministeries heel veel informatie registreren en bijhouden. Informatie over een locatie of gebied kan een belangrijke rol spelen bij het analyseren en in beeld brengen van tal van commerciële en maatschappelijke vraagstukken.

Assetmaps ontsluit deze informatie en toont deze data in een gebruiksvriendelijke viewer. Onze unieke selectie- en filtermogelijkheden maken gebieds- en locatie analyses eenvoudiger.”

Jorg van der Heijden

“Het verschaffen van inzicht in relevante data is een groot goed, zeker als dit op een heldere manier in beeld wordt gebracht. De mogelijkheid om openbare data te koppelen aan uw eigen data ondersteunt het nemen van de juiste strategische beslissingen en vergroot operationele controle over uw core processen.  Assetmaps biedt organisaties alle benodigde informatie op een overzichtelijke manier in beeld, at the click of a button. Een slim systeem dat in uw behoefte voorziet.”