Assetmaps is een vastgoeddata platform waarin al heel veel data van alle gebouwen, verblijfsobjecten, percelen en gebieden in Nederland te vinden is. Daar hebben het thema duurzaamheid uitgebreid met Energielabels. Meer dan 4,5 miljoen gebouwen zijn door ons in beeld gebracht met een geregistreerd Energielabel en inzichtelijk via onze kaartomgeving. Door de unieke koppeling met onze BAGdata is de Energielabelkaart te analyseren en te bevragen op diverse gebouwkenmerken (type, bouwjaar, oppervlakte, etc).

Bij de verkoop, verhuur en oplevering van woningen en utiliteitsgebouwen is een geldig energielabel verplicht. Alle Energie labels van woningen en utiliteitsgebouwen worden geregistreerd bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). EP-Online is de officiële landelijke E-label database van RVO.

Het energielabel voor gebouwen is een instrument dat inzicht geeft in de energieprestatie van het gebouw en verbetermogelijkheden voor isolatie en installaties. Dat geeft de eigenaar handelingsperspectief. Hiermee kan het object verder worden verduurzaamd, energiekosten worden bespaard en het gebruikscomfort toenemen.

Een energielabel is 10 jaar geldig.

Meer weten, neem contact met ons op, we laten je graag de mogelijkheden zien.

Vrijblijvende demo Assetmaps

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Assetmaps. Vul dan hieronder jouw gegevens in. We nemen dan contact met je op om een demo in te plannen. Dat kan uiteraard op locatie maar ook middels een videocall.