Samen met Habion hebben wij een compliance platform ontwikkeld voor alle wettelijke keuringen waarvoor Habion als gebouweigenaar verantwoordelijk is. De certificering en vervaldatum van deze wettelijke keuringen worden door de gecontracteerde onderhoudsbedrijven in het platform bijgehouden. Het hebben van controle over een grote hoeveelheid data is essentieel wanneer je vele objecten beheert. Dit platform biedt antwoord op vragen als: Bij welke objecten is een specifieke installatie aanwezig? Is het certificaat aanwezig, en zo ja, hoe zit het met de geldigheid ervan?

Assetmaps heeft dit vraagstuk visueel kunnen beantwoorden! Dankzij een dashboard krijgt de gebruiker inzicht in de complexen waarbij niet aan de wettelijke verplichtingen is voldaan, en ook kunnen we zien welke partijen hierin tekortschieten.

Meer informatie? neem gerust contact met ons op.

Vrijblijvende demo Assetmaps

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Assetmaps. Vul dan hieronder jouw gegevens in. We nemen dan contact met je op om een demo in te plannen. Dat kan uiteraard op locatie maar ook middels een videocall.