De Woningcartotheek van Assetmaps

Als verhuurder bent u verantwoordelijk voor de veiligheid en functioneren van installaties in de woning. Onderzoek wijst uit dat verhuurders weinig zicht hebben op de kwaliteit van elementen achter de voordeur van de huurder. De woning Cartotheek van Assetmaps helpt u de informatie en kwaliteit van de elementen letterlijk in kaart te brengen. Informatie, kwaliteit en beelden worden gemakkelijk geregistreerd tijdens de inspectie. Assetmaps maakt de koppeling tussen locaties en data.

Met pull-down menu’s wordt de data van de elementen eenduidig vastgelegd waardoor analyse achteraf gemakkelijk is. Foto’s worden zeer gemakkelijk geregistreerd. Alle data is gelijk beschikbaar en aanpasbaar voor iedereen die u toegang geeft tot de kaartomgeving. Bijvoorbeeld uw ketenpartners.

Doordat Assetmaps een cloud-oplossing is heeft uw collega op kantoor direct toegang tot het woningdossier. Data is gerubriceerd in handige overzichtelijke tabs. Met de slimme filter, zoek en analysefuncties heeft u direct overzicht van gewenste selectie-criteria. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overzicht van alle woningen met oude badkamers, of woningen zonder rookmelders.

Ontdek de mogelijkheden van Assetmaps

Vanuit intrinsieke kennis ontwikkelt Assetmaps slimme online oplossingen waarmee specifieke locatiegebonden data in een handomdraai toegankelijk, beschikbaar en visueel  interpreteerbaar worden. De producten van Assetmaps laten zich eenvoudig koppelen met andere systemen, waardoor economische, geografische en technische waarde aan informatie wordt toegekend. Assetmaps vormt daarmee een belangrijke schakel tussen asset stakeholder en gegevens.

 

 

Vrijblijvende demo Assetmaps

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Assetmaps. Vul dan hieronder jouw gegevens in. We nemen dan contact met je op om een demo in te plannen. Dat kan uiteraard op locatie maar ook middels een videocall.