Assetmaps Business

Met Assetmaps Business maken we het beheren en managen van uw Assets heel eenvoudig. De data op de plek waar deze eigenlijk thuishoort, namelijk op de locatie zelf.

Wij denken dat het overgrote deel van de bedrijven zal beamen dat de informatievoorziening rondom haar Assets beter kan. Een helder en snel toegankelijk overzicht ontbreekt. Assetmaps brengt de data van uw Assets tot leven, in visueel aantrekkelijke en overzichtelijke kaarten. Geen zoekwerk en maximale controle.

Gegevens lokaliseren en analyseren

Een vastgoedorganisatie beheert, exploiteert en onderhoudt gebouwen, een retailorganisatie verkoopt producten in eigen winkels of via salespunten, het installatiebedrijf levert diensten aan verschillende projecten, etc. In al deze gevallen zijn er gegevens (data) die specifiek van toepassing zijn op de betreffende locaties.
Meestal zijn deze locatiegebonden data niet centraal opgeslagen, een helder overzicht ontbreekt. Waarschijnlijk bent u nu veel kostbare tijd kwijt om alle gegevens die bij uw Asset horen te lokaliseren en te analyseren. Assetmaps lost dit probleem voor u op. U krijgt een eigen digitale omgeving, gepersonaliseerd met logo en eigen branding. 

Wij bieden selectie– en filtermogelijkheden waarmee u direct de gewenste informatie vindt en de juiste analyses kunt maken.

Het beheren en managen van Assets wordt hiermee praktischer ingericht. Assetmaps centraliseert al uw locatiegebonden data op één plek, namelijk op de plaats waar de informatie thuishoort, de Asset zelf. Met Assetmaps Business kunt u Assets beheren in een oogopslag. Ervaar zelf de mogelijkheden en bekijk onze demo. 

Vrijblijvende demo Assetmaps

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Assetmaps. Vul dan hieronder jouw gegevens in. We nemen dan contact met je op om een demo in te plannen. Dat kan uiteraard op locatie maar ook middels een videocall.