Assetmaps Business

Met Assetmaps Business maken we het beheren en managen van uw Assets heel eenvoudig. Assetmaps plaatst de data op de plek waar deze eigenlijk thuishoort, namelijk op de locatie zelf.

Wij denken dat het overgrote deel van de bedrijven zal beamen dat de informatievoorziening rondom haar Assets beter kan. Een helder en snel toegankelijk overzicht ontbreekt. Assetmaps brengt de data van uw Assets tot leven, in visueel aantrekkelijke en overzichtelijke kaarten. Geen zoekwerk en maximale controle.

€ 399,- per maand (excl. BTW)
(minimale contractduur 12 maanden)

Gegevens lokaliseren en analyseren

Een vastgoedorganisatie beheert, exploiteert en onderhoudt gebouwen, een retailorganisatie verkoopt producten in eigen winkels of via salespunten, het installatiebedrijf levert diensten aan verschillende projecten, etc. In al deze gevallen zijn er gegevens (data) die specifiek van toepassing zijn op de betreffende locaties.
Meestal zijn deze locatiegebonden data niet centraal opgeslagen, een helder overzicht ontbreekt. Waarschijnlijk bent u nu veel kostbare tijd kwijt om alle gegevens die bij uw Asset horen te lokaliseren en te analyseren. Assetmaps lost dit probleem voor u op. U krijgt een eigen digitale omgeving, gepersonaliseerd met logo en eigen branding. Nadat door ons uw Assetdata zijn ingelezen, heeft u geografisch inzicht in al uw Assets.

Wij bieden selectie– en filtermogelijkheden waarmee u direct de gewenste informatie vindt en de juiste analyses kunt maken.

Het beheren en managen van Assets wordt hiermee praktischer ingericht. Assetmaps centraliseert al uw locatiegebonden data op één plek, namelijk op de plaats waar de informatie thuishoort, de Asset zelf. Met Assetmaps Business kunt u Assets beheren in een oogopslag. Ervaar zelf de mogelijkheden en bekijk onze demo. 

Hoe werkt het?

U levert ons een Excel of CSV-bestand met alle data die u kan toewijzen aan een locatie. Wij geo-coderen het adres van deze locaties en plaatsen deze locaties op uw gepersonaliseerde Assetmaps omgeving, voorzien van uw logo en huisstijl kleuren. Alle ingelezen data van deze Assets wordt in overleg met u gerubriceerd. Aan de Assets kunt u vervolgens ook url-links (archief), foto’s en  documenten koppelen. Na het inrichten worden de gewenste gebruikers door ons uitgenodigd zich te registreren in Assetmaps. Deze gebruikers hebben na registratie altijd en overal toegang tot de Assetdata. Nooit meer zoeken naar gegevens.

Maatwerk

Met Assetmaps Business bieden wij al diverse mogelijkheden. Aanvullend op Assetmaps Business kunnen wij ook diverse maatwerkoplossingen leveren om aan eventuele specifieke wensen tegemoet te komen. Een analysetool, themakaarten of API-koppelingen, Assetmaps kan dit voor u verzorgen.

Direct toegang tot de Assetmaps demo

Vul hieronder uw gegevens in om toegang te krijgen tot de Assetmaps demo-omgeving. U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met hierin inloggegevens van de demo-omgeving.