Assetmaps is als Vastgoed dataplatform altijd in beweging. We blijven luisteren naar onze gebruikers en zoeken continu naar de aansluiting waarbij iedereen optimaal gebruik blijft maken van Assetmaps. Hierbij brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Mobiele weergave

Doordat Assetmaps steeds vaker wordt gebruikt op smartphones hebben we verschillende veranderingen doorgevoerd. Hiermee wordt het gebruik van Assetmaps op je telefoon erg toegankelijk en gemakkelijk. Je kan 00u bijvoorbeeld op je mobiel;

Data layers

Energielabels van heel Nederland: Energielabels worden geregistreerd bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en zijn op adres op te vragen via EP-Online.nl. In Assetmaps hebben we data uit EP-online geïntegreerd en alle geregistreerde labels van heel Nederland visueel zichtbaar gemaakt.

Verblijfsobjecten: Het kadaster registreert in de BAG, Basis Administratie adressen en Gebouwen, onder andere functie en oppervlakte van verblijfsobjecten. Assetmaps heeft een integratie met BAG data waardoor het mogelijk is om te zoeken en filteren op functie, bouwjaar en oppervlakte van gebouwen en verblijfsobjecten.

Eigendomsinformatie KIK-inzage Kadaster

Onlangs is de Kik-inzage API-koppeling met het Kadaster gerealiseerd, waarmee het mogelijk is om kadastrale eigendomsinformatie op te vragen in Assetmaps. Vraag naar de voorwaarden voor het gebruik hiervan.

Vrijblijvende demo Assetmaps

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Assetmaps. Vul dan hieronder jouw gegevens in. We nemen dan contact met je op om een demo in te plannen. Dat kan uiteraard op locatie maar ook middels een videocall.