Uw bezit interactief in kaart


Assetmaps is een snel en gemakkelijk te implementeren grafische interface dat werkt met uw eigen primaire administratie systemen. 

Assetmaps brengt uw bezit letterlijk in kaart op complex en/of VHE niveau. Een must-have voor elke organisatie. Via uw eigen gepersonaliseerde, beveiligde omgeving hebben u en uw collega’s altijd en overal toegang tot de vastgoedinformatie van uw assets. Met dynamische kleurstellingen worden objectkenmerken op portefeuilleniveau in één oogopslag zichtbaar. (huurniveau’s, WWS punten, elabels, stratiegie, etc)    Koppelen van data & documenten

 

Wat is nou de meest logische plek om  data van assets terug te vinden? Inderdaad, de locatie zelf. Wij bieden een kaart als kapstok voor alle locatiegebonden data en documenten. 

Nooit meer zoeken. Eén vaste plek. Altijd en overal toegang tot uw data. Op kantoor, maar natuurlijk ook onderweg via telefoon of tablet. 

Met handige selectie– en filtermogelijkheden kunt u direct de gewenste (management)informatie vinden en de juiste analyses kunt maken. 

 

 

 

Optimaal benutten van openbare data

 

Nederlandse overheidsinstellingen als het Kadaster en het CBS publiceren jaarlijks een enorme hoeveelheid aan data. Assetmaps ontsluit en verrijkt deze informatie in een gebruiksvriendelijke kaartviewer.

De mogelijkheid om openbare data te koppelen aan uw eigen Assets ondersteunt het nemen van de juiste strategische beslissingen en vergroot operationele controle over uw core-processen.