Maatwerk

Met Assetmaps Business bieden wij al zeer uitgebreide mogelijkheden. Aanvullend op Assetmaps Business leveren wij ook diverse maatwerkoplossingen, zodat we tegemoet kunnen komen aan specifieke wensen van organisaties. 

Woning Cartotheek

Als verhuurder bent u verantwoordelijk voor de veiligheid en functioneren van installaties in de woning. Onderzoek wijst uit dat verhuurders weinig zicht hebben op de kwaliteit van elementen achter de voordeur van de huurder. De woning Cartotheek van Assetmaps helpt u de informatie en kwaliteit van de elementen letterlijk in kaart te brengen. Informatie, kwaliteit en beelden worden gemakkelijk geregistreerd tijdens de inspectie. Assetmaps maakt de koppeling tussen locaties en data.

MJOP / NEN2767

Door de slimme data-koppeling tussen uw MJOP software en Assetmaps heeft u compleet zicht op uw vastgoed. Onderhoudsbudgets kunt u nu combineren met al uw overige vastgoed data en openbare vastgoed informatie zoals bijvoorbeeld het BAG en het Kadaster waardoor u waardevolle inzichten krijgt. 

Analysetool

Met de analysetool kunt u on-the-fly analyses uitvoeren op kaartlagen die in Assetmaps geconfigureerd zijn. Zo berekent u in een handomdraai het aantal inwoners in een gebied, door dit in te tekenen op de kaart. Of bereken de totale huuropbrengsten, de totale  taxatiewaarde of onderhoudskosten van de gefilterde objecten.

De gebruikte data, uitgangspunten en parameters zijn volledig configureerbaar, zodat de analysemogelijkheden vrijwel onbegrensd zijn.

Themakaarten

Met Themakaarten maken wij processen zichtbaar voor bedrijven. Het is belangrijk om zicht te hebben op de aan of afwezigheid van specifieke (wettelijk verplichte) data en/of documenten om tijdig zaken te kunnen bijsturen of actie te kunnen ondernemen. Bent u in control? 

Als voorbeeld; u verhuurt vastgoed met een brandmeldcentrale. Deze dient wettelijk gecertificeerd te zijn. Is het certificaat aanwezig? Wanneer verloopt dit certificaat? 

Met een themakaart kunnen wij in een oogopslag laten zien of belangrijke (wettelijk verplichte) documenten aanwezig zijn en wanneer actie gewenst is.

API-koppelingen

Waarschijnlijk maakt u gebruik van diverse ‘primaire’ systemen die onmisbaar zijn voor uw bedrijfsactiviteiten. Wij kunnen data uit deze systemen koppelen aan de Assets in uw Assetmaps kaartomgeving, zodat informatie altijd actueel en betrouwbaar is. 

Real-time data (sales, leegstand, huurachterstand, etc) van uw Assets in kaart.