Assetmaps Kadasterservice

Bent u veel tijd kwijt met het verzamelen van kadastrale uittreksels en andere informatie voor uw gebouwdossiers? Assetmaps levert nu ook een Kadasterservice. In een beveiligde interactieve kaartomgeving, waarop uw eigen gebouwen (of percelen) te vinden zijn, kunt u de gewenste kadastrale documenten inzien. Het is ook mogelijk de kaart uit te breiden met aanvullende informatie, denk aan de woz-waarde en het energielabel.

Onze service maakt het beheren van uw vastgoedportefeuille makkelijker, toegankelijker en alle informatie is eenvoudig te delen met derden. 

Kadasterinformatie en uittreksels zijn natuurlijk via het Kadaster zelf op te vragen. Ook zijn er diverse websites die kadasterdata en documenten doorverkopen. Assetmaps pakt het anders aan. Wij bieden Kadasterdata as a Service. U betaalt niets extra’s voor de documenten. U betaalt voor onze service, het gemak en de tijdswinst.  

Offerte
Informeer naar de voorwaarden

Hoe werkt het?

U sluit met ons een abonnement af voor het gebruik van uw eigen beveiligde Assetmaps omgeving. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar en u bepaalt zelf wie u toegang geeft. U geeft aan van welke objecten u nadere kadastrale informatie wenst. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag en voorzien uw objecten van informatie en documenten in uw Assetmaps omgeving.

Vrijblijvende demo Assetmaps

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Assetmaps. Vul dan hieronder jouw gegevens in. We nemen dan contact met je op om een demo in te plannen. Dat kan uiteraard op locatie maar ook middels een videocall.