Assetmaps Kadasterservice

Bent u veel tijd kwijt met het verzamelen van kadastrale uittreksels en andere informatie voor uw gebouwdossiers? Assetmaps levert nu ook een Kadasterservice. In een beveiligde interactieve kaartomgeving, waarop uw eigen gebouwen (of percelen) te vinden zijn, kunt u de gewenste kadastrale documenten inzien. Het is ook mogelijk de kaart uit te breiden met aanvullende informatie, denk aan de woz-waarde en het energielabel.

Onze service maakt het beheren van uw vastgoedportefeuille makkelijker, toegankelijker en alle informatie is eenvoudig te delen met derden. 

Kadasterinformatie en uittreksels zijn natuurlijk via het Kadaster zelf op te vragen. Ook zijn er diverse websites die kadasterdata en documenten doorverkopen. Assetmaps pakt het anders aan. Wij bieden Kadasterdata as a Service. U betaalt niets extra’s voor de documenten. U betaalt voor onze service, het gemak en de tijdswinst.  

Offerte
Informeer naar de voorwaarden

Vrijblijvende demo Assetmaps

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Assetmaps. Vul dan hieronder jouw gegevens in. We nemen dan contact met je op om een demo in te plannen. Dat kan uiteraard op locatie maar ook middels een videocall.