DE INTERACTIEVE VASTGOEDKAART

Uw eigen vastgoed(data) in kaart

Veel Corporaties, Vastgoedeigenaren en Beheerders worstelen nog steeds met het organiseren van data. Zeker als het gaat om data van meerdere locaties. Het ontbreekt aan overzicht. Data en documenten van locaties zijn vaak verspreid in de organisatie opgeslagen en dus moeilijk terug te vinden. Simpele vraagstukken zijn vervolgens lastig te beantwoorden. Dit is tijdrovend en niet efficiënt. In Assetmaps hebben jij én jouw collega’s altijd en overal gemakkelijk toegang tot dezelfde data. Minder zoekwerk, meer controle. Achter uw bureau, onderweg via de mobiele telefoon of tijdens een vergadering. 


BAG, Kadaster, bestemmingsplannen en vele andere databronnen in één omgeving

Assetmaps is een uitermate handig online platform om snel relevante data van objecten en omgeving te vinden. De oplossing voor gebieds -en locatieanalyses.  Met de uitgebreide filterfunctie is per locatie een schat aan data te achterhalen. Nederlandse overheidsinstellingen publiceren jaarlijks een enorme hoeveelheid aan data. Assetmaps ontsluit en verrijkt deze informatie in een gebruiksvriendelijke kaartviewer. Door het combineren van data krijgt u zeer waardevolle inzichten.


Optimaal benutten van openbare data

Uw bezit interactief in kaart

Koppelen van data & documenten

"OMDAT WE DATA VISUEEL BETER BEGRIJPEN"

KLANTEN

22222
We hebben voor Assetmaps gekozen omdat de bedenkers van deze vastgoed-informatie-tool zelf jarenlang in de klei hebben gestaan. Dat was voor ons de doorslaggevende reden ten opzichte van alle andere partijen die we hebben gesproken. Assetmaps is gebruiksvriendelijk en sluit goed aan op ons primaire bronsysteem. Assetmaps bespaart ons erg veel tijd”  
Carla Wezenberg, implementatiemanager bij Habion