Veelgestelde vragen

Assetmaps Business

Wanneer u een abonnement afsluit, dan krijgt u uw eigen gepersonaliseerde Assetmapskaart, met uw logo en bedrijfskleuren. In overleg met u wordt het ontwerp gemaakt. U kunt tot 10 named-users registreren. Eén user krijgt schrijfrechten om wijzigen door te voeren.

Wij ontvangen bij het afsluiten van het contract van u een Excel of CSV-bestand met daarop uw Assetdata. Deze data wordt door ons voorzien van geo-coördinaten en eenmalig ingelezen in uw Assetmaps omgeving. Let op, wij brengen hiervoor inrichtingskosten in rekening.

U kunt zelf via uw Assetmaps omgeving uw data beheren en actueel houden. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor u verzorgen middels het periodiek inlezen van uw data. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen ook middels API koppelingen een directe verbinding maken met uw eigen systemen. 

We hebben het heel erg duidelijk beschreven in onze Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op al onze diensten: u blijft te allen tijde eigenaar van uw eigen data. Uw data staat beveiligd opgeslagen op onze eigen fileservers in een datacenter in Nederland. Hier heeft niemand anders toegang toe dan u als klant en, uiteraard na uw toestemming daartoe, onze medewerkers van Assetmaps.

Ja, Assetmaps Business is internationaal in te richten.

Ja, de personen met schrijfrechten kunnen data muteren.

Ja, op deze wijze haalt u nog meer uit uw data. Wij bieden Assetmaps Business samen aan met Assetmaps Layers in ons Combi abonnement.  

Assetmaps Layers

De meeste kaarten in onze Layers omgeving zijn direct gekoppeld aan de bron en zijn dus actueel. Per kaart wordt in Assetmaps duidelijk weergegeven wat de herkomst van de data is, inclusief peildatum of jaargang.

Jazeker. U krijgt een bedrijfsomgeving voorzien van uw bedrijfslogo en kleuren. Neem gerust contact met ons op voor nadere toelichting en tarieven.

Om Assetmaps Layers voor onze doelgroep overzichtelijk te houden is er een selectie gemaakt. Assetmaps is echter vrij eenvoudig uit te breiden met extra kaartlagen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

In combinatie met een Assetmaps Business abonnement kunt u uw eigen assets op de kaart plaatsen. Met een Assetmaps Layers abonnement is dit niet mogelijk.

U krijgt inloggegevens voor 1 account. Indien u meerdere accounts wenst of een bedrijfsaccount waarbij al uw collega’s kunnen inloggen, kunt u het beste contact met ons opnemen.

 Ja, Assetmaps Layers is ook op de mobiele telefoon goed te gebruiken. De interface ziet er echter anders uit en enkele Assetmaps opties, zoals filteren, zijn niet mogelijk. Wij adviseren Assetmaps te gebruiken op een desktop of op een tablet, want dan zijn alle opties te gebruiken. 

Assetmaps is een online software omgeving en alleen beschikbaar met een internetverbinding. Met een 4G verbinding functioneert Assetmaps goed.

Algemeen

Wij zijn bereikbaar op support@assetmaps.nl of via 033-2583458 tijdens kantooruren.

U kunt via onze website naar het loginscherm. Via wachtwoord vergeten kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. Lukt het niet, dan helpen wij u graag verder.