Waardevolle inzichten dankzij slimme datakoppelingen

Samenwerking O-Prognose en Assetmaps

Samen met Spacewell hebben wij een koppeling ontwikkeld waarmee de data uit uw O-Prognose software geïntegreerd kan worden in de Assetmaps omgeving. Door de slimme data-koppeling tussen O-Prognose en Assetmaps heeft u letterlijk compleet zicht op uw vastgoed.

U krijg hierdoor waardevolle inzichten zoals;

  • Geaggregeerde NEN2767 conditiescore: U krijg direct visueel overzicht van de onderhoudskwaliteit van uw bezit. Selecteer, zoek of sorteer complexen met een afwijkende conditiescore
  • Onderhoudsbeleid: Direct uw complexen in beeld met specifieke onderhoudsstrategie
  • Clustering van onderhoudsbudgetten. Door de slimme export worden de onderhoudsbudgeten middels NLsfb code op werk-discipline geclusterd. U heeft direct inzicht in specifieke onderhoudsbudgets per werksoort.

 

Met de zoek, selecteer en filter functies kunt u op geheel gewenste wijze analyses maken. Combineer bijvoorbeeld de conditie van uw complex met onderhoudsbeleid of energetische waarde.

Het wordt eenvoudig om lange termijn onderhoudsbudgetten te analyseren. Welke complexen hebben hoge onderhoudskosten en wat zijn bijvoorbeeld de kosten per m2 bvo of vhe?

 

Ontdek de mogelijkheden van Assetmaps

Vanuit intrinsieke kennis ontwikkelt Assetmaps slimme online oplossingen waarmee specifieke locatiegebonden data in een handomdraai toegankelijk, beschikbaar en visueel  interpreteerbaar worden. De producten van Assetmaps laten zich eenvoudig koppelen met andere systemen, waardoor economische, geografische en technische waarde aan informatie wordt toegekend. Assetmaps vormt daarmee een belangrijke schakel tussen asset stakeholder en gegevens.

 

 

Vrijblijvende demo Assetmaps

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Assetmaps. Vul dan hieronder jouw gegevens in. We nemen dan contact met je op om een demo in te plannen. Dat kan uiteraard op locatie maar ook middels een videocall.